Ny ansatt
29.01.15

Bolimappa.no

Vi har nå knyttet våre systemer opp mot Boligmappa.no.

Det er boligens “servicehefte på nett” Dit overfører vi direkte alle dokumenter som angår installasjonen i din bolig.

Norske boliger har verken et entydig registreringsnummer eller eget servicehefte – slik bil har det. Dette til tross for at det står langt større verdier på spill. I stedet ligger viktig dokumentasjon i forskjellige arkiver av ymse kvalitet, og man er prisgitt håndverkernes egne lagringssystemer, eller at hver boligeier tar vare på alt i egne permer

Boligmappa.no er boligens servicehefte på nett. En digital lagringsplass som samler viktig dokumentasjon fra offentlige register, håndverkere og boligeiere – alt på ett sted. Servicehefte følger boligen og er tilgjengelig for den som til en hver tid er registrert som eier – trygt og enkelt.

Boligmappa benytter bankID.

BankID er personlig og enkel elektronisk legitimasjon for sikker identifisering på nett. BankID tilbys og utstedes av bankene i Norge. Les mer om bankID her: www.bankid.no

Link til Boligmappa.no

1 Comment

  1. Mr WordPress says:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply